Inschrijfformulier

Meer informatie Inschrijven

Datum en locatie
Zes colleges op 24 september, 2 oktober, 9 oktober, 30 oktober, 6 november, 13 november 2018 | Nyenrode Business Universiteit te Breukelen.

De colleges starten om 16.00 uur en eindigen omstreeks 19.00 uur, vanaf 15.30 uur bent u welkom voor de ontvangst met koffie/thee. Ieder college is inclusief een pauze van circa 30 minuten waarin u een lichte maaltijd krijgt aangeboden.

Voor wie?
• Logistiek en supply chain professionals die E-Logistics toekomstbestendig willen inrichten in hun organisatie

• (Online) ondernemers die hun groeidoelstellingen waar willen maken, meer willen weten over de sleutelrol van logistiek en zichzelf en hun organisatie willen klaarstomen voor de supply chain van de toekomst.

• Vakdocenten Logistiek van hbo en universitaire opleidingen die kennis willen opdoen over E-Logistics

Deelname tarief Collegereeks
€ 1.995,- per persoon (excl.btw). Schrijft u zich met meerdere personen in van dezelfde organisatie, dan ontvangt u € 100,- korting per persoon. Ook als u abonnee van Logistiek magazine bent ontvangt u 15% korting. U dient hiervoor uw abonneenummer bij de inschrijving in te vullen.

Certificaat
Na afloop ontvangt u een deelnamecertificaat van Logistiek Academy.

Inschrijven
Schrijf u gemakkelijk in via bovenstaand inschrijfformulier. Heeft u vragen over het inschrijven? Dan kunt u bellen met Aletta Martens via 06-10301053 of stuur een e-mail: alettamartens@vakmedianet.nl

Annuleren alleen schriftelijk
Uw inschrijving is alleen schriftelijk te annuleren. Annuleert u na vier tot twee weken voor aanvang van de Collegereeks, dan rekenen wij 25% van het inschrijfgeld (inclusief, indien van toepassing, het horeca-arrangement). Bij annulering binnen twee weken voor de aanvang van de collegereeks dan zijn wij helaas genoodzaakt het volledige inschrijfgeld (inclusief, indien van toepassing, het horeca-arrangement) in rekening te brengen.

Deze pagina is onjuist aangeroepen, of je sessie is verlopen. Probeer het opnieuw.

Organisatie

Locatie

Nyenrode Business Universiteit
Straatweg 25
3621 BG Breukelen

Vragen?

Voor vragen neem contact op met Aletta Martens:

alettamartens@vakmedianet.nl
Telefoon: 088 - 5840 721

Volg Logistiek

LinkedIN
Nieuwsbrief
Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.